Broodje mozzarella

 

Ingrediënten

 

1 Stokbrood, afbak

2 bolletjes mozzarella, in plakjes

1 bakje groene pesto of zelf maken

1 theelepel gedroogde oregano

1 tomaat, in plakjes

2 teentjes knoflook

4 plakjes gerookte ham

Bereiden:

 

Oven voorverwarmen op 175 graden. Snijd het brood doormidden. Verwijder het meeste, maar niet al het brood van de bodem. Pas op dat de korst niet breekt. Voeg 4 plakjes mozzarella toe, gevolgd door tomaat, oregano, 1 knoflookteentje geraspte, ham en de rest van mozzarella erop leggen. Smeer de bovenkant van het brood in met de pesto en 1 knoflookteentje geraspt. Bak de bodem en de bovenkant in de over gedurende 10 minuten of tot de mozzarella is gesmolten en het brood is goudbruin. De boven kant iets kort anders brandt het snel aan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.