Pesto kipreepjes en pasta
Ingrediënten:
2 enkele kipfilet
1 snufje peper
1 eetlepel kipkruiden
300 gram pasta naar keuze
2 eetlepels olie
1 rode uien (fijn gesnipperd)
6 eetlepels rode pesto
1 courgette, in blokjes
1 tomaat, klein snijden
1/2 bakje boursin
Bereiden:
Snijd de kipfilet in kleine blokjes bestrooi de reepjes met kipkruiden en een snufje peper. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking. Verwarm een wok met olie en bak hierin de ui en de blokjes kipfilet. Bak alles totdat alles gaar is. Zet het vuur laag, voeg de pesto en de boursin toe en laat het gerecht nog 3 minuten pruttelen. Voeg ook de tomaat en courgette toe. Voeg het kipmengsel bij de afgegoten pasta.
Dit recept komt uit het kookboek: croma aan tafel met een kleine aanpassing van mijzelf
Reactie plaatsen
Reacties