Taco's met kip

Ingrediënten:

 

200 gram kipfilet
1 eetlepel cayennepeper
4 lente-uitjes, in ringetjes
1 avocado in stukjes
¼ krop ijsbergsla (of gemengde kan ook)
1 pakje tacoschelpen
1 eetlepel zonnebloemolie
3 eetlepels ketchup
1/8 liter zure room
zout en ( versgemalen) peper
50 gram geraspte kaas

Bereiden:

Snijd in kipfilet in kleine blokjes en meng de cayennepeper erdoor. Verwarm de taco's volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verhit intussen de olie in een koekenpan en roerbak de stukjes kip rondom bruin. Laat de kip zachtjes in ca. 4 minuten gaar worden; roer af en toe.
Voeg de lente-ui en de avocado toe en roer de tomatenketchup erdoor. Neem de pan van het vuur en meng de zure room door het kipmengsel.
Breng op smaak met zout en peper.

Serveren:

Vul de tacoschelpen met de slareepjes en kipmengsel. Strooi de kaas over de vulling en serveer direct.

Dit recept komt uit het kookboek: Smullen van kip met een kleine aanpassing van mijzelf.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.