Fruitige Mexicaanse chili schotel
Ingrediënten:
2 grote vastkokende aardappelen
1 groene paprika, in blokjes
200 gram kidneybonen
1 potje maïskorrels
3 eetlepels olie
400 gram gehakt
2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
1 theelepel chilipoeder
1 appel, in kleine blokjes
1 klein blikje tomatenpuree
1 blikje ananasstukjes
Bereiden:
De aardappels schillen en in kleine blokjes snijden. Kook de aardappels blokjes kort tot dat ze net gaar zijn. Kidneybonen en maiskorrel en ananas in vergiet laten uitlekken. Verhit de olie in een wok en roerbak de aardappelen, de paprika en de knoflook. Bak het gehakt rul met de aardappels. Alles gaar is voeg dan de kidneybonen, mais en ananas toe. Maak het gerecht af met de chilipoeder en tomatenpuree en de appel.
Reactie plaatsen
Reacties