Mexicaanse wok
Ingerediënten:
1 rode paprika, in blokjes gesneden
1 avocado, in blokjes gesneden
1 tomaat, in blokjes gesneden
1 kleine rode ui. in blokjes gesneden
2 runderworstjes
1 eetlepel Mexicaanse kruiden
100 gram diepvries erwtjes (ontdooid)
150 gram maïskorrels uit blik
200 gram chilibonen
1 zak tortillachips
Bereiden:
Snijd de worstjes in stukjes van 3 centimeter. Verhit een scheutje olie in de wok en bak de worstjes in circa 4 minuten rondom goudbruin. Voeg tijdens het bakken de Mexiaanse kruiden toe. Voeg de paprika, rode ui en erwtjes toe. Bak kort mee voeg de maïs en kidneybonen toe.
Serveer de Mexicaanse wok met blokjes avocado, tomaat en tortillachips.
Dit recept komt uit het kookboek: Wokking lekker van Danny Jansen met een kleine aanpassing van mijzelf.
Reactie plaatsen
Reacties