Mexicaanse wok

Ingerediënten:

 

1 rode paprika, in blokjes gesneden

1 avocado, in blokjes gesneden

1 tomaat, in blokjes gesneden

1 kleine rode ui. in blokjes gesneden

2 runderworstjes

1 eetlepel Mexicaanse kruiden

100 gram diepvries erwtjes (ontdooid)

150 gram maïskorrels uit blik

200 gram chilibonen

1 zak tortillachips 

Bereiden:

Snijd de worstjes in stukjes van 3 centimeter. Verhit een scheutje olie in de wok en bak de worstjes in circa 4 minuten rondom goudbruin. Voeg tijdens het bakken de Mexiaanse kruiden toe. Voeg de paprika, rode ui en erwtjes toe. Bak kort mee voeg de maïs en kidneybonen toe.

Serveer de Mexicaanse wok met  blokjes avocado, tomaat en tortillachips. 

Dit recept komt uit het kookboek: Wokking lekker van Danny Jansen met een kleine aanpassing van mijzelf.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.