Naanbrood
Ingrediënten:
1 takje tijm, fijn gehakt
300 gram bloem
1/2 eetlepel bakpoeder
180 ml water
1 snufje zout
1 eetlepel yoghurt
1 eetlepel olie
1/2 theelepel venkelzaad
1/2 theelepel komijnzaad
1/2 eetlepel sesamzaad
Bereiden:
Meng de bloem met het bakpoeder, water, zout, yoghurt en olie. Voeg het venkel-, komijnzaad en sesamzaad en de tijm toe. Kneed tot een bal. Snijd de bal in vier stukken en rol die uit. Besprenkel het deeg met olie en bestrooi met wat sesamzaadjes. Verwarm een droge wok of koekenpan tot hij heel erg heet is. Leg de broodjes erin en bak circa 1.5 minuut aan ieder kant.
Dit recept komt uit het kookboek: Wokking lekker van Danny Jansen.
Reactie plaatsen
Reacties