Marokkaanse kippenvleugels van de barbecue

 

Ingrediënten:

 

1 teen knoflook, geraspt

50 ml yoghurt

1 eetlepel olijfolie

3 theelepels gemalen koriander

1/2 theelepel gemalen komijn

1 snufje gemalen kaneel 

4 kippenvleugels of poten

Bereiden:

 

Rasp de knoflook boven de yoghurt uit. Meng de yoghurt met de olie, koriander, komijn en kaneel. Bestrijk de kippenvleugels/poten met de marinade en laat ze minimaal 30 minuten in de koelkast. Verpak de kippenvleugels/poten in aluminiumfolie. Rooster de kip ca. 15 minuten boven een matig hete barbecue. Keer ze regelmatig. Verwijder de folie en rooster de vleugels/poten in 5 minuten. rondom bruin en helemaal gaar. 

Dit recept komt van het kookboek: Rudolph kookt het basiskookboek voor iedereen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.