Marokkaanse kippenvleugels van de barbecue
Ingrediënten:
1 teen knoflook, geraspt
50 ml yoghurt
1 eetlepel olijfolie
3 theelepels gemalen koriander
1/2 theelepel gemalen komijn
1 snufje gemalen kaneel
4 kippenvleugels of poten
Bereiden:
Rasp de knoflook boven de yoghurt uit. Meng de yoghurt met de olie, koriander, komijn en kaneel. Bestrijk de kippenvleugels/poten met de marinade en laat ze minimaal 30 minuten in de koelkast. Verpak de kippenvleugels/poten in aluminiumfolie. Rooster de kip ca. 15 minuten boven een matig hete barbecue. Keer ze regelmatig. Verwijder de folie en rooster de vleugels/poten in 5 minuten. rondom bruin en helemaal gaar.
Dit recept komt van het kookboek: Rudolph kookt het basiskookboek voor iedereen.
Reactie plaatsen
Reacties