Spaghetti met tomaten basilicumsaus

Ingrediënten:

 

1 ui, fijn gesneden

2 teentjes knoflook, fijn geraspt

2 eetlepels olijfolie

300 gram gehakt. 

6 plakjes bacon, uitbakken en daarna fijn snijden

400 gram tomatenblokjes (1 blikje)

350 gram spaghetti

1 snufje peper

2 eetlepels fijn gesneden basilicum

1 courgette, in kleine blokjes

2 eetlepels Philadelphia

Bereiden: 

 

Kook de spaghetti volgend de gebruiksaanwijzing van de verpakking. Fruit de ui met de knoflook uit in 2 eetlepels olie. Bak het gehakt mee tot het geruld is. Voeg de bacon, courgette en de tomatenblokjes en laat de saus onafgedekt op een laag vuur zachtjes pruttelen. Breng de tomatensaus op smaak met de basilicum, peper en Philadelphia. Schep de spagetti door de saus.

Dit recept komt van het kookboek: Rudolph kookt het basiskookboek voor iedereen met een kleine aanpassing van mijzelf 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.