Tortellini met courgette, cherrytomaten en mozzarella
Ingrediënten:
1 ui, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngesneden
1/2 theelepel tijm
2 eetlepels olie
400 gram gehakt
1 eetlepel paprikapoeder
1/2 theelepel suiker
250 gram tortellini, smaak naar keuze
500 ml gezeefde tomaten (Heinz)
250 gram cherrytomaatjes, in vieren gesneden
1 bolletje mozzarella, in kleine blokjes snijden
Bereiden:
Verhit de olie in een wok. Bak het gehakt rul. Voeg de courgette, ui en knoflook kort mee. Breng op smaak met tijm, paprikapoeder en suiker. Roer de tomatenpuree erdoorheen en bak kort verder. Voeg de tortellini toe. Blus af met de gezeefde tomaten en 100 ml water, breng aan de kook en kook afgedekt ca. 25 minuten op laag vuur. Roer regelmatig om. Vlak voor het serveren voeg je de tomaten en mozzarella toe.
Reactie plaatsen
Reacties