Tortellini met courgette, cherrytomaten en mozzarella

Ingrediënten:

 

1 ui, fijngesneden

1 teentje knoflook, fijngesneden

1/2 theelepel tijm

2 eetlepels olie

400 gram gehakt

1 eetlepel paprikapoeder

1/2 theelepel suiker

250 gram tortellini, smaak naar keuze

500 ml gezeefde tomaten (Heinz)

250 gram cherrytomaatjes, in vieren gesneden

1 bolletje mozzarella, in kleine blokjes snijden

Bereiden:

Verhit de olie in een wok. Bak het gehakt rul. Voeg de courgette, ui en knoflook kort mee. Breng op smaak met tijm, paprikapoeder en suiker. Roer de tomatenpuree erdoorheen en bak kort verder. Voeg de tortellini toe. Blus af met de gezeefde tomaten en 100 ml water, breng aan de kook en kook afgedekt ca. 25 minuten op laag vuur. Roer regelmatig om. Vlak voor het serveren voeg je de tomaten en mozzarella toe.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.